Yetenek meselesi AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, halkoylamasında ‘Hayır’ diyenlerin neden ‘Hayır’ dediklerini anlatamadıklarını söyledi.
Esnaf ziyaret edildi AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, 12 Eylül’de yapılacak halkoylaması öncesinde ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Samani, Serik Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cesur, Serik Ziraat Odası Başkanı Rıza İleri, Serik Semt Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam ile esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Anlatamazlar Halk oylamasında ‘Hayır’ diyenlerin neden ‘Hayır’ dediklerini anlatamadıklarını belirten Samani, “Buradan iddia ediyorum ki, anlatamayacaklar, anlatamazlar. Çünkü Anayasa değişikliğindeki her madde milletin bir kazanımı demektir. Eğer burada bu maddelere inerek anlatmaya kalksalar, milletin kazanımlarına karşı gelecekleri anlamına geliyor” dedi.
|