Yurdun büyük bölümü karla boğuşurken, Alanya'da yazdan kalma günler yaşanıyor.
Alanya'da yaklaşık 1 haftadır etkili olan gök gürültülü yağış ve fırtınalı hava, bugün yerini güneşe bıraktı. Hava sıcaklığının 12, deniz suyu sıcaklığının 10 derece ölçüldüğü Alanya'da yabancı turistler ve bazı vatandaşlar, güneşifırsat bilerek sahile gitti.
İlçede tatil yapan turistlerden bazıları, park ve bahçelerde otururken, bazıları da bikini ve mayolarını giyerek plaja indi. Kimi turistler soğuk suya rağmen denize girerken, kimileri de şezlonglarda güneşlendi. Alanya İlçe Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hafta sonunda hava sıcaklığının 12-14 derece arasında seyredeceğini belirtti.
Bu haber toplam 219 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
Bu Habere Yorum yapılmamış ilk yorum yazan siz olun!